Maak kennis met Jannie Zijderveld: De persoon achter de camera

Je bent vast nieuwsgierig naar de persoon achter de camera. Leuk dat je interesse hebt! Mijn naam is Jannie Zijderveld. Ik ben geboren in het prachtige Zwijndrecht en woon momenteel in het levendige Rotterdam.

 

Mijn passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd. Vroeger genoot ik ervan om met wegwerpcamera's te experimenteren en momenten vast te leggen. Toen ik mijn eerste digitale camera kocht, kon ik er geen genoeg van krijgen en was ik voortdurend bezig met fotograferen. In het begin vond ik het fotograferen van mensen veel te spannend. Maar na verloop van tijd ontdekte ik hoe bijzonder het is om liefdevolle herinneringen voor anderen vast te leggen. Het vastleggen van pure emoties en speciale momenten is iets wat mij diep raakt en waar ik elke keer weer van geniet.

 

Naast mijn werk als fotograaf, heb ik ook een andere grote passie: de kinderopvang. Ik werk met veel plezier in de kinderopvangsector, waar ik kinderen zie opgroeien en hen stimuleer in hun ontwikkeling. Het is een dankbaar beroep dat me veel voldoening geeft. Het begeleiden van kinderen en het zien van hun groei en ontwikkeling is voor mij enorm waardevol.

 

Fotografie en kinderopvang lijken misschien verschillende werelden, maar voor mij vullen ze elkaar perfect aan. Beide beroepen gaan over het vastleggen en koesteren van kostbare momenten. Of het nu gaat om het vangen van een stralende glimlach tijdens een fotoshoot of het begeleiden van een kind bij zijn eerste stapjes, het zijn deze momenten die het leven zo bijzonder maken.

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou mooie herinneringen te creëren en vast te leggen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!