Bruidsfotograaf

Op zoek naar een bruidsfotograaf die de pure en liefdevolle momenten vastlegt?

 

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een fotograaf die de pure en liefdevolle momenten van jullie dag vastlegt, zonder te poseren? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres.

Als bruidsfotograaf is het mijn passie om alle bijzondere momenten van jullie dag vast te leggen op een natuurlijke en spontane manier. Ik geloof dat de mooiste foto's ontstaan wanneer mensen op hun gemak zijn en zich niet bewust zijn van de camera. Daarom zorg ik ervoor dat ik zo min mogelijk in scène zet, zodat jullie gewoon kunnen genieten van jullie speciale dag.

Mijn aanpak is onopvallend en discreet. Ik meng me onder de gasten en ben altijd op zoek naar die oprechte glimlach, die liefdevolle blik, en die spontane lach. Van de ontroerende momenten tijdens de ceremonie tot de vrolijke sfeer op de receptie en het feest, ik zorg ervoor dat elke herinnering wordt vastgelegd.

Tijdens jullie trouwdag wil ik dat jullie je volledig kunnen concentreren op het genieten van elkaar en de mensen om jullie heen. Terwijl jullie ontspannen en genieten, leg ik alle details en emoties vast. Van de eerste blikken en de geloften tot de eerste dans en de feestelijke momenten daarna, ik zorg ervoor dat jullie herinneringen blijvend zijn.

Na de grote dag ontvangen jullie een prachtige verzameling foto's die het verhaal van jullie huwelijk vertellen. Deze foto's zijn niet alleen een weergave van hoe jullie dag eruitzag, maar ook van hoe het voelde – vol liefde, vreugde en emotie.

Kies voor een bruidsfotograaf die begrijpt hoe belangrijk het is om de echtheid van jullie dag vast te leggen. Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te vertellen door middel van mijn lens.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen maken we van jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering.

 

Waarom J Zijderveld Fotografie

 

✔ Een kennismakingsgesprek om jullie dag te bespreken;

✔ Persoonlijk contact;

✔ Keuze uit verschillende pakketten;

✔ Binnen 2 weken een eerste preview;

✔ Binnen 8 weken al jullie mooiste foto's in een online galerij;

✔ Alle trouwfoto's te downloaden in een hoge resolutie;

Eerste preview al na 2 weken....

 

Binnen 2 weken ontvangen jullie de eerste preview. Zo kunnen jullie alvast genieten van de mooiste foto's.

En binnen 8 weken alle mooiste foto's volledig na-bewerkt in een online galerij. Misschien liggen de foto's zelfs al op jullie te wachten als jullie terug komen van de huwelijksreis. 

Wat kost een bruidsfotograaf? 

Ik vind het belangrijk dat jullie weten waar je aan toe bent. Daarom werk ik met vaste pakketten. Zo is het direct duidelijk wat de kosten zijn en wat je van mij mag verwachten. 

Basis

✔ 4 uur fotografie 

✔ kennismakingsgesprek

✔ minimaal 100 na-bewerkte foto's

✔ €495,-

Basis +

✔ 6 uur fotografie 

✔ kennismakingsgesprek

✔ minimaal 150 na-bewerkte foto's

✔ €695,-

Professional

✔ 8 uur fotografie

✔ kennismakingsgesprek

✔ minimaal 200 na-bewerkte foto's

✔ €895,- 

Is jullie datum nog beschikbaar?

Willen jullie graag weten of jullie datum nog beschikbaar is of willen jullie de trouwbrochure ontvangen?

Neem dan contact met mij op via het Contact bruiloft of via Whatsapp .